Otori en zakelijk dineren

Bent u op zoek naar een geschikte setting en gelegenheid voor uw zakelijk diner? Otori biedt u en uw gezelschap een bijzondere ervaring als het gaat om zakelijk dineren. De sfeer en uitstraling van Otori maken ons restaurant een zeer prettige plek om een diner met uw zakelijke contacten te hebben. Bij Otori realiseren we ons waar een zakelijk diner om draait, namelijk privacy en kwaliteit in een warme omgeving.
IMG_1096

Zakelijk dineren in combinatie met ons shared dining concept

Wanneer u een bijzondere plek voor een zakelijk diner zoekt, moet u Otori eens proberen. Otori is een restaurant dat pure klasse en kwaliteit ademt. Trakteer uw gezelschap eens op een originele manier van zakelijk dineren, en verras hen met de diversiteit aan Japanse smaken van Otori. Ons shared dining- concept leent zich perfect voor een zakelijk diner. Hierbij draait het om samen ontdekken en genieten, een manier van dineren die bij uw zakelijke partners letterlijk en figuurlijk goed in de smaak zal vallen.

Een belevenis

Naast het feit dat u en uw gezelschap kennis maken met een diversiteit aan smaken uit de Japanse keuken, biedt deze manier van dineren ook een uitgelezen mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Bij shared dining staat het “gezelschap” namelijk centraal. Een zakelijk diner bij Otori is een pure belevenis, die direct bij binnenkomst begint. Het zwart, goud en rood van de inrichting ademt luxe, mystiek en geborgenheid. Otori weet een ambiance neer te zetten die u niet snel ergens zal kunnen vinden.
Untitled-8

Kom samen met uw gezelschap de Otori ervaring beleven, en maak direct indruk door de originele manier van zakelijk dineren die alleen Otori u kan bieden.

Heeft u vragen?
Of bijzondere wensen?
Neem eens contact met ons op.
Wij staan u graag te woord en denken met u mee.

Bekijk onze menukaarten:

A la Carte
Take away kaart