shared dining / social dining

Shared dining (ook wel social dining genoemd) is een van de populaire concepten Otori. Bij social dining van Otori deelt u kleine, dagverse Japanse gerechten met uw tafelgenoten. De chefs van Otori in Oisterwijk hebben een menukaart samengesteld van allerlei kleine gerechten, waaruit u een selectie maakt. U kiest samen met uw tafelgenoten voor 3 of 4 kleine gerechten en 1 hoofdgerecht per persoon. Deze worden vervolgens midden op de tafel geserveerd, zodat u romantisch of gezellig samen deelt en geniet.
IMG_0995

Wij zorgen er voor dat u niets hoeft te missen.

Voor veel mensen herkenbaar; u bladert door de menukaart, veel gerechten spreken u aan, maar u twijfelt over uw keuze. Hiervoor biedt shared dining een goede oplossing. Wanneer u met de gehele tafel voor dit concept kiest, kunt u met zijn allen genieten van een grote diversiteit aan smaken uit de keuken van Otori. De gerechten worden zo geserveerd dat iedereen een porie kan nemen. Aan het einde van het diner heeft iedereen rijkelijk genoten van een grote diversiteit aan smaken en gerechten.
IMG_1119

Een gezellige kennismaking

Samen genieten en delen geheel in Oosterse traditie. Dat is waar social dining om draait. Naast de gezelligheid en al het goede wat “delen” met zich meebrengt is shared dining een goede manier om kennis te maken met de Japanse keuken. Een keuken die zeer divers is, bijvoorbeeld alleen bekend is met sushi kan met social dining zijn of haar blik op de Japanse specialiteiten verruimen en nieuwe smaken ontdekken.

Prijzen social dining:
3 kleine gerechten en 1 hoofdgerecht: €35,90 per persoon
4 kleine gerechten en 1 hoofdgerecht: €40,90 per persoon
Kinderen 4 t/m 11 jaar: keuze uit 2 kleine gerechten met gebakken rijst. Prijs: €18,90 per kind

Voor een toeslag van slechts €3,10 kunt u ook een keuze maken uit onze “Chef’s Specials”.

 

Bekijk onze andere menukaarten:

Take away kaart