Bij Otori word je uitgenodigd op ontdekkingsreis te gaan langs verfijnde Japanse gerechten, die een lust zijn voor het oog én de smaakpapillen. De beleving en kwaliteit die Japans restaurant Otori haar gasten biedt, zijn goed voor een vermelding in de Lekker- 2015 restaurantgids, met de 500 beste restaurants in Nederland.

Op bestelling vers gemaakte gerechten bij Otori in Oisterwijk

Restaurant Otori in Oisterwijk, nabij Tilburg, heeft een zeer breed assortiment aan gerechten uit de Japanse keuken. Gerechten als onder andere sushi, tempura en teppanyaki worden bij Otori met trots geserveerd. Onze chef-koks bereiden vol passie alle gerechten met dagverse producten.

Teppanyaki- gerechten zijn grill- gerechten die klaargemaakt worden op een het ijzeren plaat. Naast sushi en teppanyaki kunt u bij Japans restaurant Otori in Oisterwijk ook terecht voor gerechten, zoals zensai, Sashimi, zaisekiriori, nabemono, agemono, yakimono en idamemeno.

web_DSC8168

De mogelijkheden bij Otori

Restaurant Otori in Oisterwijk brengt de Japanse keuken naar Nederland in verschillende concepten:

Shared dining

Shared dining bij Japans restaurant Otori in Oisterwijk betekent samen met uw tafelgenoten genieten van heerlijke Japanse gerechten. Bij shared dining staan samen zijn en een fijn gesprek onder het genot van een hapje en een drankje centraal.

Bekijk hier ons menu.

A la carte

Bij Otori kunt u à la carte genieten van authentieke Japanse gerechten. Vooral sushi en teppanyaki staan bij ons Japans restaurant in Oisterwijk centraal.

Bekijk hier ons menu.

Chef’s Choice menu

Laat u verrassen door onze chef met een 6-, 7- of 8-gangen menu dat op geheel eigen wijze samengesteld wordt uit dagverse producten.

Bekijk hier ons menu.

Kijk hier voor meer informatie over het concept van Otori – Japans restaurant Oisterwijk.

web_DSC8232

Reserveer nu

Wilt u graag genieten van de Japanse keuken in Oisterwijk of in de omgeving van Tilburg? Boek dan nu uw avondje uit bij Otori. Hier vindt u heerlijk en dagverse gerechten uit Japan. Reserveer nu bij Japans restaurant Otori in Oisterwijk, nabij Tilburg!