Een jaar lang voordeel voor de liefhebbers van Japans eten in 2018!

Liefhebbers van Japans eten profiteren bij Otori in 2018 niet alleen van geregeld exclusief Japans eten, maar ook van heel veel voordeel. Iedere maand is er voor hen een aantrekkelijke actie. Bovendien kunnen ze sparen voor een gratis Otori chef@home!

Kalenderaanbiedingen
Heel 2018: als u in de week van uw verjaardag met 8 personen bij Otori komt eten, wordt de jarige door Jean getracteerd, ongeacht het menu van keuze.

Februari: een liefdesmenu van 5 gangen voor €65,50 voor 2 personen.

Maart: bij elke €100 aan besteding krijgt u een waardebon van €20 cadeau, te gebruiken binnen 4 maanden (niet geldig voor de aprilactie).

April: samen met uw vrienden geniet u van een onbeperkte ontdekkingsreis langs allerlei verfijnde Japanse gerechten (niet op vrijdag en zaterdag).

Mei: het ‘witte goud’-menu bestaande uit 5 gangen met asperges; én natuurlijk een moederdagspecial.

Juni en augustus: het Yakiniku-menu, een Japanse BBQ.

September: de maand van de sushi-boot.

Oktober: een heerlijke 4 gangen dim sum menu.

November: het Japanse hotpot-menu (authentieke sukiyaki/kimchi nabe).

December: de eindejaarsloterij met aantrekkelijke prijzen.

Hoe werkt het?
Wilt u voor deze acties in aanmerking komen? Dat gaat simpel. Like ons op onze facebook-pagina en meld u aan via het contactformulier. U ontvangt dan van ons een lidnummer en wordt via de mail op de hoogte gehouden van de acties.

Punten sparen: reserveer via de mail en vermeld uw lidnummer. Wij houden dan de punten voor u bij. Bij elke €100 aan besteding krijgt u 1 punt. Bij 8 punten (binnen 18 maanden) is uw spaarkaart vol en maken wij een afspraak met u voor uw gratis Otori chef@home! Onze Japanse chefkok bereidt op onze kosten bij u thuis een exclusieve lunch voor 2 personen. U betaalt alleen de reiskosten (€0,50 per km en €8 per kwartier). Als het om meer couverts gaat, is dat uiteraard bespreekbaar.