Otori à la carte

Otori maakt het met haar shared dining en Chef’s Choice menu’s een gemakkelijk om vertrouwd te raken met de Japanse keuken. Deze twee concepten bieden naast een goede kennismaking ook een gezellige manier van dineren, vooral als we het hebben over shared dining. Het Chef’s Choice menu is vooral geschikt voor gasten die de vele verschillende smaken van de Japanse keuken willen komen ontdekken. Onze ervaring is dat gasten vaak aangenaam verrast worden door gerechten die ze zelf nooit uit zouden kiezen. Dé manier om de diversiteit van de Japanse keuken te ervaren.
IMG_1091

De veelzijdige kaart van Otori

Wij bieden natuurlijk ook een à la carte- mogelijkheid voor de gasten die al goed weten wat ze willen. Ongeacht of het shared dining, Chef’s Choice of à la carte wordt, wij vertellen graag over de smaken en kenmerken van de gerechten op onze kaart. Een kaart die op een ontdekkingstocht voert langs een keur aan sushi en sashimi, bijna te mooi om op te eten. Daarnaast zijn er diverse soepen op basis van huisbereide dashi (een bouillon getrokken van zeewier en gefermenteerd tonijnschaafsel), verschillende tempura (gefrituurde) creaties in een uiterst luchtig jasje en een keur aan heerlijke grill,- salamander- (vuur van boven) –en teppan- yaki- gerechten. Nieuwsgierig geworden?

Wijnen

De wijnkaart van Otori is perfect afgestemd op de gerechten van de menukaart. Wij lichten graag toe waarom juist deze wijnen uitermate geschikt zijn om te combineren met de spijzen die we bij Otori bieden. De traditionele wereldwijnen gaan verrassend goed samen met de Japanse keuken; vraag onze medewerkers om wijnadvies, ze helpen u graag!

Heeft u vragen?
Of is er bijvoorbeeld sprake van een allergie?
Neem eens contact met ons op, wij houden graag rekening met speciale wensen van onze gasten.
Onze chef bereidt bijvoorbeeld ook graag een vegetarisch menu voor u.

IMG_1002

Bekijk onze andere menukaarten:

Take away kaart